Cursus boekhouden bij NTI

Het Nederlands Talen Instituut, NTI, biedt u twee cursussen boekhouden aan: Basiskennis Boekhouden (BKB) en Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). Tevens biedt de NTI ook een klassikale variant van de cursus Basiskennis Boekhouden aan. Het NTI is misschien wat minder bekend dan het populaire LOI, maar daarom niet minder goed. Het NTI heeft net als de LOI een groot aanbod met enorme variëteit in thuisstudies en cursussen. 

Ook is het NTI erkend door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De opleider is aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs). Bij het NTI zijn alle docenten afkomstig uit de beroepspraktijk. Het lesmateriaal is speciaal ontwikkeld voor zelfstudie. En daarnaast kunt u zich altijd aanmelden voor praktijklessen en workshops. 

Waarom kiezen voor NTI?

Het NTI neemt u als student/cursist zeer serieus en biedt verschillende opties om er alles aan te doen, zodat u uw erkend diploma kan ontvangen aan het eind van de cursus. Bent u nog niet helemaal zeker en wilt u meer weten van de cursussen boekhouden van het NTI, vraag dan vrijblijvend de studiegids aan op NTI of schrijf je in voor een gratis proefles bij het NTI. Wanneer u kiest voor een dergelijke gratis proefles heeft u de mogelijkheid om als het ware te proeven van de cursussen die NTI aanbiedt. U kun hierna dus nog altijd aangeven dat u geen interesse hebt, mocht dat zo zijn. In dat geval zit u dan nog nergens aan vast.

Bekijk ook..