Cursus boekhouden NHA

De Nationale Handels Academie, beter bekend als NHA, biedt u drie cursussen boekhouden aan. Deze opleider is minder bekend dan de grootste speler, het LOI, maar biedt ongeveer dezelfde cursussen aan. Hierdoor kunt u als consument dus rustig beoordelen welke opleider het beste bij u past. 

  • De cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) 
  • De cursus Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) 
  • Computerboekhouden met Exact Online

De NHA geeft u een bepaalde garantie, want als u niet slaagt voor de cursus boekhouden dan krijgt u gewoon uw lesgeld terug. Daarbij komt ook nog eens dat de NHA in vergelijking tot bijvoorbeeld de LOI en de NTI in prijs veel voordeliger is. De kwaliteit van de lessen zal ook niet onder doen voor die van LOI en NTI, echter is

Hoe ziet een cursus bij NHA er uit?

Tijdens de cursus kunt u gebruik maken van de persoonlijke internetbegeleiding van de NHA, waar deskundige docenten u persoonlijk begeleiden. Daarnaast biedt NHA u de mogelijkheid om te chatten met medecursisten op het zogeheten NHA studentenplaza. Dit is een digitale leeromgeving waar alle NHA studenten met elkaar in contact kunnen komen. Hier kunt u dus met studiegenoten uw cursuservaringen delen. 

Wat voor diploma ontvangt u?

Slaagt u voor een cursus boekhouden, dan ontvangt u een erkend diploma. Dit is belangrijk, aangezien het hierdoor erkend wordt door verschillende instanties. Wanneer u een cursus volgt en u ontvangt een diploma dat niet als een officieel diploma erkend wordt, wordt het een stuk moeilijker om de waarde aan te tonen van de gedane cursus. Vandaar dat een NHA cursus boekhouden dus niet alleen zeer handig is, maar ook nog eens waardevol voor uw toekomst.

Bekijk ook..