Cursus boekhouden van het LOI

De Leidsche Onderwijs Instellingen, LOI, biedt u vier cursussen boekhouden: 

  • De cursus Basiskennis boekhouden (BKB) 
  • De cursus Praktijkdiploma boekhouden (PDB)
  • De cursus Basisdiploma boekhouden (BDB)
  • Online boekhouden met Exact

Deze cursussen zijn bij de LOI ook klassikaal te volgen. LOI is zeker één van de, zo niet de populairste thuisstudie en cursus aanbieder in Nederland. Dat komt natuurlijk door de altijd grappige commercials op TV en de bekende slogan: Nederland wordt steeds slimmer. 

Maar dat is niet het enige: de LOI is ook populair omdat ze staan voor de beste kwaliteit en het grootste aanbod in thuisstudies en cursussen. U betaalt misschien wat meer, maar dan bent u zeker van een goede begeleiding van deskundige docenten met ervaring in het vakgebied, compleet en duidelijk lesmateriaal, binnen 48 uur feedback op uw werk en antwoord op uw vragen, u werkt examengericht en ontvangt aan het eind van de cursus een erkend diploma. 

Gratis proeflessen van de LOI

Ook biedt de LOI gratis proeflessen aan, zodat u eerst kunt kijken of de LOI wel bij u past. Wilt u meer informatie over de cursussen boekhouden van de LOI, volg dan het advies van John en vraag eerst even een gratis LOI studiegids aan of bestel een gratis proefles. Op deze manier weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en een cursus aanschaft die helemaal niet bij u past. Neem daarom altijd een proefles alvorens u besluit om een cursus aan te schaffen.

Bekijk ook..